Γνωριστε μας καλυτερα

Η Εταιρεία μας

Ολοκληρωμένες λύσεις κορυφαίας ποιότητας.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο εισαγωγής και εμπορίου πλακιδίων, ειδών υγιεινής και υδραυλικών ειδών από το 1970. Τα είδη μας απευθύνονται σε ιδιώτες, επαγγελματίες, αρχιτέκτονες.

Η πολυετής εμπειρία μας μπορεί να σας εξασφαλίσει προτάσεις για κάθε δραστηριότητα.

Επιδιώκουμε την διασφάλιση της ποιότητας των προιόντων μας γι’αυτό συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρείες του κλάδου μας.

Στον εκθεσιακό μας χώρο θα βρείτε επιλεγμένα είδη που μπορούν να μεταμορφώσουν το σπίτι ή το κατάστημα σας σ’ένα λειτουργικό και όμορφο αισθητικά χώρο.

Ειδη υγιεινης – Μπαταριες – Επιπλα

Εξοπλισμός Μπάνιου

Προϊόντα άριστης ποιότητας και ολοκληρωμένες λύσεις για την κατασκευή και ανακαίνιση του μπάνιου που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε πελάτη, ιδιώτη ή επαγγελματία που θέλει να δημιουργήσει ή να ανανεώσει το χώρο του.

Περισσότερα
Εξοπλισμός Μπάνιου - Είδη υγιεινής
Εξοπλισμός κουζίνας
Μπαταριες – Νεροχυτες – Απορροφητηρες

Εξοπλισμός Κουζίνας

Πρωτότυπες ιδέες και λύσεις για να κατασκευάσετε ή να ανανεώσετε την κουζίνα σας με καινοτόμες προτάσεις αξιόπιστα υλικά και ποιοτικά προιόντα.

Περισσότερα
Τοιχου – Δαπεδου – Μεγαλων Διαστασεων

Πλακάκια

Πλακάκια υψηλής ποιότητας για κάθε χώρο του σπιτιού, το μπάνιο ή την κουζίνα, δαπέδου, αλλά και μεγάλων διαστάσεων. Μεγάλη ποικιλία πλακιδίων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Περισσότερα
Πλακάκια
Θέρμανση, Ύδρευση, Φυσικό αέριο, Εργαλεία - Ξιφαράς
Εργαλεια

Τεχνικό Κατάστημα

Εδώ οι επαγγελματίες μπορούν να βρουν αξιόπιστα προιόντα και εργαλεία που αφορούν εγκαταστάσεις και επισκευές υδραυλικών ειδών, εγκαταστάσεις θέρμανσης – φυσικού αερίου, ύδρευσης κ.α.

Περισσότερα

This will close in 0 seconds