Εξοπλισμος Μπανιου

Πλακέτες

Tece New

Σχεδιασμός για εύκολη ενεργοποίηση

Με το διαχρονικό της σχήμα και τα υψηλής ποιότητας υλικά, η πλακέτα καζανακίου TECEsquare είναι η αγαπημένη των αρχιτεκτόνων και σχεδιαστών μπάνιου. Η TECE την προσφέρει τώρα σε νέα, καινοτόμα μεταλλικά χρώματα και γυάλινες επιφάνειες, υιοθετώντας τις τελευταίες σχεδιαστικές τάσεις.

Η πλέον γραμμική πλακέτα καζανακίου της TECE ξεχωρίζει για την στιβαρή κατασκευή, την πληθωρική αίσθηση και τον επίπεδο σχεδιασμό της.

TECEsquare Rusted Steel

H ματ επιφάνεια με το εκλεπτυσμένο design σκουριάς μεταμορφώνει κάθε τοίχο σε ένα μικρό αρχιτεκτονικό τοπίο, καθώς παραπέμπει στις τρέχουσες τάσεις σχεδιασμού προσόψεων κτιρίων. Χάρη στο γεγονός ότι η επιφάνεια είναι φινιρισμένη στο χέρι, κάθε κομμάτι έχει μοναδικό χαρακτήρα – με την υψηλότερη ποιότητα κατασκευής σε σχέση με το υλικό και την τεχνική.

Κομψό φινίρισμα

Η νέα nickel επιφάνεια παρουσιάζει μια κομψή, brushed δομή.
Πρόκειται για μια δοκιμασμένη μέθοδο που χρησιμοποιεί η TECE για όλες τις μεταλλικές επιφάνειες κατά των δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Διαχρονικό design υψηλής ποιότητας από γυαλί

Οι τέσσερις νέες γυάλινες επιφάνειες White, Black, Signal Grey και Sand Beige αντιπροσωπεύουν μια διαχρονική premium εμφάνιση με το υψηλής ποιότητας σατινέ φινίρισμα. Η ειδική επεξεργασία προσδίδει στις επιφάνειες των πλακετών ένα εντυπωσιακό οπτικό εφέ βάθους, όμορφες διαθλάσεις του φωτός και μια ανάλαφρη, διαφανή εμφάνιση. Οι λευκές και μαύρες σατινέ γυάλινες επιφάνειες είναι πλέον διαθέσιμες και στη συλλογή καναλιών ντους TECEdrainline.

Διαχρονικά σύγχρονο

Με τις νέες επιφάνειες, η αρχιτεκτονική συλλογή TECEsquare παραμένει διαχρονική και ταυτόχρονα πιο σύγχρονη από ποτέ. Όλα τα υπάρχοντα και τα νέα μοντέλα μοιράζονται την ίδια ανθεκτική τεχνολογία και το ίδιο φινίρισμα υψηλής ποιότητας και αποτελούν συστατικό στοιχείο της αρθρωτής αρχής TECEsquare, το οποίο σημαίνει ότι κάθε πλακέτα TECEsquare μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε καζανάκι της TECE.

Συνδυασμένα γυάλινα καλύμματα TECEdrainline

Το γυάλινο κάλυμμα TECEdrainline διατίθεται σε λευκό ή μαύρο σατινέ φινίρισμα για να ταιριάζει απολύτως με τις πλακέτες καζανακίου TECEsquare.

TECEsolid – Ισχυρό μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια

Η σειρά TECEsolid είναι τώρα διαθέσιμη σε σύγχρονες, μεταλλικές και ιδιαίτερες επιφάνειες. Το στιβαρό κλασικό μοντέλο είναι ιδανικό για τομείς εφαρμογής στους οποίους ο ισορροπημένος συνδυασμός τεχνικής αρτιότητας και στιβαρής επιφάνειας είναι ζωτικής σημασίας. Μια από τις πιο ανθεκτικές πλακέτες καζανακίου, που με τις λεπτές, γραμμικές επιφάνειές της ανήκει επίσης στην κορυφαία κατηγορία σχεδιασμού από αισθητικής άποψης. Η μορφή και η λειτουργία των πλακετών είναι μελετημένες μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Ιδανικές τόσο για δημόσιους και ημι-δημόσιους χώρους όσο και εκλεπτυσμένα ιδιωτικά μπάνια.

Leave a Reply

This will close in 0 seconds